22 Οκτ 2009

Η καινούρια "σοσιαλιστική" αστυνομία

Από την ημέρα της ανακήρυξης του κ. Χρυσοχοΐδη ως υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά του αστυνομικού κράτους της Δεξιάς από το κράτος του ΠΑΣΟΚ που έχει σκοπό την προστασία του πολίτη. Από πρώτο χέρι έμαθαν αυτή τη διαφορά και όσοι είχαν βρεθεί στο καφέ Φλοράλ στα Εξάρχεια χτες το βράδυ. 


Κάποιος πέταξε πέτρα προς τη μεριά των ΜΑΤατζήδων που έχουν κατασκηνώσει στα Εξάρχεια τις τελευταίες ημέρες και αυτοί άρχισαν τα μαζικά αντίποινα εναντίον των πολιτών. Ακολουθεί η σύλληψη δύο μαθητών που βρίσκονταν στο Φλοράλ. Τέλος, συλλαμβάνονται ο εκφωνητής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τη σύλλυψη και ο δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης, που μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τα γεγονότα.


Και αμέσως μετά βγαίνει ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. και ζητάει συγνώμη για τα γεγονότα, υποσχόμενος μια αστυνομία απαλλαγμένη από ζαρντινιέρες και Αλέξηδες. Μάλλον, ο κ. Υπουργός δεν έχει αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αστυνομία αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε μια δράση με τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και η οποία δεν μπορεί να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα.


Ακολουθεί το βίντεο από το tvxs.gr που περιγράφει τα χτεσινοβραδινά γεγονότα.




Π☼λεμίστρ@ Widget