3 Οκτ 2009

Αφήστε τον να προπονήσει, εεε...να κυβερνήσει εννοώ.

O πρωθυπουργός έδωσε απαντήσεις!! Απάντησε δημόσια στις ερωτήσεις που του έκανε ο λαός(=Οννεδίτες) στο twitter και επειδή είχε κέφια είπε να απαντήσει και σε κάποιες ερωτήσεις που δεν βγήκαν στο top 10 στην απολύτως έγκυρη ψηφοφορία.

Παρουσίασε τις πολύπλευρες ικανότητές του, αφού πέρα από την άκρως επιτυχημένη θητεία του σαν πρωθυπουργός (δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, έτσι;), απέδειξε ότι θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να είναι προπονητής. Μπορεί να μην έχει ιδέα πώς θα βγει η χώρα η από την κρίση, είναι όμως πλήρως κατατοπισμένος στο πότε θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ και αν ο Ίβανσιτς έπρεπε να μείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό. Μάλλον προσπαθεί τώρα που χάνει (γιατί άραγε;) τις εκλογές να βρει μια θέση σαν σχολιαστής στην Αθλητική Κυριακή.

Eπίσης, παρουσίασε το ιδιοφυές σχέδιο του για να τραβήξει ψήφους από τους αγανακτισμένους φιλάθλους. Δήλωσε πως πρέπει οι ομάδες να δίνουν ευκαιρίες στους προπονητές στα δύσκολα και να μην τους διώχνουν. Η απόδοση, εξήγησε στον απλό φίλαθλο ο μεγάλος ηγέτης, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη διάρκεια και τη σταθερότητα. Μη σας πάει το μυαλό στο κακό. Δεν υπονοεί ότι θέλει κι άλλο χρόνο ως προθυπουργός για να δείξει έργο. Δεν ακολουθεί τέτοιες μικροπολιτικές ο εκλεκτός! Από γνήσιο φίλαθλο ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται ο καημένος.

Είπε, ακόμα, ότι στην Ελλάδα όλοι κάνουν τον αστυνομικό, τον πυροσβέστη και τον πρωθυπουργό. Γι'αυτό και εκείνος δεν θέλει να κάνει τον προπονητή. Σε απλά ελληνικά: Μην νομίζετε ότι ξέρετε καλύτερα από μένα.Κάντε τις δουλειές σας και αφήστε με εμένα να κυβερνήσω (?) όπως ξέρω. (??)
Βέβαια, αμέσως μετά ξέχασε τι είχε πει και δήλωσε ότι αν ήταν αυτός προπονητής, θα κρατούσε τον Ίβανσιτς. (Ήταν πάντως σταθερός: "Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή, αλλά αν ήμουν εγώ θα τον κρατούσα!)

Τέλος είπε το καταπληκτικό: "Δύο πράγματα είναι αναμφισβήτητα: η σοβαρότητα, η πειθαρχία, η αυτοπειθαρχία" Είναι λιγάκι χαμένος. Μην τον παρεξηγείτε. Έχει πολλά προβλήματα. Χάνει τις εκλογές, χάνει το κόμμα, δεν χάνει βάρος, κλπ.


Π☼λεμίστρ@ Widget