7 Δεκ 2009

Γιατί δεν το απέφυγε το μηχανάκι?!?!?

 Μα όλα είναι τόσο απλά.
Ο Αλέξης, αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει μια ταχύτατη κίνηση Matrix και να αποφύγει τη σφαίρα. Αλλά όχι, το κωλόπαιδο έκατσε επίτηδες μπροστά στη σφαίρα για να πεθάνει και να κάνει τον καημένο, τον αθώο Κορκονέα να φανεί κακός.
Η αλήτισσα η 55χρονη διαδηλώτρια θα μπορούσε να έχει αποφύγει με ευκολία το ζητά που ερχόταν με 100 χιλιόμετρα την ώρα ή να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανιστεί. Αλλά και αυτή επέλεξε να χτυπηθεί από το ζητά. Ξύπνησε το πρωί και είπε: "Πως θα μπορέσω να κάνω την αστυνομία να φανεί κακή; Θα πάω να στηθώ μπροστά από ένα ζητά με μηχανάκι!"

Αλήθεια, πόσο ευεργετικό θα ήταν για την κοινωνία αν όλοι σκεφτόμασταν με τη λογική του αγαπητού Καρατζαφύρερ; Φανταστείτε, δε θα συνέβαινε ούτε ένα τροχαίο ατύχημα! Όλοι οι οδηγοί θα μπορούσαν να εξαφανίζονται όταν κάποιος πήγαινε να τους τρακάρει.


Όλοι όσοι ήταν εκεί ξέρουν ότι υπήρχαν διαδηλωτές με φτερά που κυνηγούσαν το ζητά. Αυτός απλά προσπαθούσε να ξεφύγει. Απλά "δε βλέπουμε το πλάνο πιο πίσω". Αλλιώς θα τους βλέπατε και στο video.

Π☼λεμίστρ@ Widget