7 Δεκ 2009

Μετά από όλα αυτά δεν έχουν καταλάβει τίποτα!

Ειλικρινά μετά από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα περίμενε κανείς να είναι τουλάχιστον περισσότερο διακριτικοί! Κι όμως, αυτοί είναι ακόμα πιο προκλητικοί από πριν. Σήμερα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ένας ζητάς δε δίστασε να τραβήξει όπλο. Δείτε τη φωτογραφία.



Επιπλέον, την ουρά της πορείας (όπου χώθηκαν και προβοκάτορες με σκοπό την παρουσίαση επεισοδίων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ακολουθούσαν ογδόντα με εκατό μηχανές της ομάδας ζήτα. Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί στο πεζοδρόμειο της πλατείας Ομονοίας και παρατηρούσε το convoy των μηχανών.



Ωραία μέχρι εδώ. Στη συνέχεια όμως, έφτασαν καμιά εικοσαριά μπάτσοι και άρχισαν να διώχνουν τον κόσμο. Ένας πολύ μάγκας μπάτσος έσπρωχνε λέγοντας: "Άντε φύγετε από δω! Τί κοιτάτε; Γρήγορα, κουνηθείτε!" Με ποιο δικαίωμα έδιωχναν τον κόσμο από δημόσιο χώρο ενώ απλά παρακολουθούσε; Δεν συμμετείχαν καν στην πορεία!


Βίαιες προσαγωγές σημειώθηκαν και σε όλο το μήκος της Σταδίου, την οποία είχαν αποκλείσει από όλα τα στενά ομάδες των ΜΑΤ. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η παρουσία των ΜΑΤ στην οδό Φιλελλήνων.




Υστερόγραφο:
Άλλαξε στάση τις τελευταίες ώρες το ΚΚΕ που αποκαλούσε όλους όσους έπαιρναν μέρος στις πορείες "μπαχαλάκια". Φαίνεται τους ενημέρωσαν ότι αυτό δεν είναι σωστή επικοινωνιακή πολιτική. :P

Π☼λεμίστρ@ Widget