23 Ιαν 2010

Νέες Απίστευτες Δηλώσεις Κούγια!

Και με την έναρξη της δίκης ο δικηγόρος υπεράσπισης του αστυνομικού φονιά συνεχίζει να σπιλώνει τη μνήμη του Αλέξη και να προσπαθεί να αιτιολογήσει την εν ψυχρώ δολοφονία του. Ο άνθρωπος (αν πληρεί το χαρακτηρισμό) είναι χειρότερος και από τους πελάτες του, τους δολοφόνους.

Κατηγορεί τον Αλέξανδρο και το φίλο του με τον οποίο είχε παρακολουθήσει μαζί έναν αγώνα την ίδια μέρα για συμμετοχή σε επεισόδεια και βανδαλισμούς. Πέρα από το ότι η δήλωση αυτή είναι ψευδής, όπως καταθέτουν γονείς και φίλοι, τι νόημα έχει; Ας πούμε ότι ισχύουν πράγματι αυτά τα λεγόμενα. Τί θα πει αυτό; Ότι είχε δίκιο ο μπάτσος που δολοφόνησε ένα παιδάκι; Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Έχουμε να κάνουμε με μία εν ψυχρώ δολοφονία και ο άνθρωπος συνεχίζει να κατηγορεί το θύμα!

Κλείνει με την απίστευτη δήλωση ότι "τα παιδιά αυτά δεν είναι σαν τα δικά μου και τα δικά σας, κύριοι Δικαστές και αυτό πρέπει να εξεταστεί"! Αν τα παιδιά του Κούγια είναι σαν κι αυτόν, τότε ναι: σίγουρα ο Αλέξης με το φίλο του είναι πολύ διαφορετικοί.

Π☼λεμίστρ@ Widget